Search

Enneagrammikoru

[ENG For information about the Enneagram necklace in  English, please contact me] Jälleen lähti yksi enneagrammikoru maailmalle, tällä kertaa uusi malli ja oikein kaukomatkalle. Uutta mallia varten suunnittelin ja valmistin hopeisen mallikappaleen täysin käsityönä. Viimeistelin mallin ja valmistin sen avulla muotin luonnonkumista. Kumimuotin vein pieneen paikalliseen valimoon, jossa sen avulla valmistettiin korun muotoisia vahamalleja. Nämä vahamallit valettiin kipsiin, joka kovettumisen jälkeen poltettiin kuumassa uunissa, jolloin vaha suli ja muotti paloi tyhjäksi. Vahamallien tilalle jäi kipsiin korun muotoisia koloja. Kuumaan kipsimuottiin valettiin sulaa hopeaa, joka täytti kaikki pienetkin kolot. Kun muotti hajotettiin, sen sisältä paljastui kauniita hopeisia riipuksia. Riipukset irroitettiin valun keskelle syntyneestä rungosta ja putsattiin kipsistä. Lopuksi korut kaipaavat vielä viimeistelyä, jotta niistä tulee oikein kiltävät. Jos koruun halutaan istuttaa kiviä tai esimerkiksi kultaisia kohtia, tämän tehdään seuraavaksi. Lopuksi riipus yhdistetään sopivaan ketjuun ja lukkoon ja kiillotetaan. Enneagrammikoru on saatavana myös kultaisena, kysy! Riipuksen vamistaminen alusta asti pala palalta on myös mahdollista. Kun riipus valmistetaan alusta asti, pala palalta, voidaan huomioida myös asiakkaan yksilölliset toivomukset muotoilun ja toteutuksen suhteen. Hintaan vaikuttaa asiakkaan erityistoiveet ja malliin tehtävät muutokset.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Vastaa