Search

Nettimessut 12.-17.3.2021

Nyt messuillaan taas! Tutustu messutuotteisiin kätevästi vaikka kotisohvalta. Häämessut netissä on hienosti toteutettu ja jo perinteeksi muodostunut tapahtuma, jossa on mukana lukuisat Suomen parhaista hääalan yrityksistä. Vajaan viikon ajan pääset tutustumaan upeaan valikoimaan messutuotteita.

Löydä oma tyylisi

Koska mukana on suuri määrä arvostettuja suomalaisia kultaseppiä, sormusvalikoima ei suinkaan rajoitu vain esillä oleviin, vaan kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä kun löytyy tekijä, jonka muotokielestä tykkäät. Lähes aina malleja voidaan muokata ja saat juuri sellaisen sormuksen, josta olet haaveillut. Hyvällä messutarjouksella tietysti!

Tule mukaan!

Pääset suoraan osastolleni alla olevasta linkistä, mutta kannattaa ilman muuta tutustua myös muuhun messutarjontaan. Löydä ideoita sormukseesi tai hyvällä tuurilla juuri sen oikean. Samalla voit löytää juhlapaikkoja, mekkoja, kukkia, cateringiä ja paljon muuta. Mukavaa messuilua!

https://www.haamessutnetissa.fi/haamessut/naytteilleasettaja/emil-lindfors-design