img_9301

Täytä alla oleva lomake, niin vastaan sinulle sähköpostitse. Tarkista että täyttämäsi sähköpostiosoite on varmasti oikein.


 

Kaikki tuotteeni vamistetaan tilauksesta. Jokainen valmistettu kappale on ainutlaatuinen ja rakkaudella tehty. Teen suosituimpien mallieni lisäksi myös uniikkituotteita tilaustyönä. Uniikkituote on juuri sinulle suunniteltu ja valmistettu. Tunne, jonka sellaisen käyttäminen luo, on jotain mitä ei voi saada kauppojen massatuotteista. Käsintehty koru on valmistettu huolella ja ajatuksella perinteisin käsityömenetelmin ja se antaa sille aivan erityisen tunteen. Siksi kannattaa sijoittaa ainutlaatuiseen.

Valitse suosikkisi valikoimastani tai kerro ideasi ja budjettisi, niin toteutetaan se yhdessä!


SVENSKA Du kan även kontakta mig på svenska! Välj bland tiotals modeller i mitt sortiment eller beställ något unikt.


ENGLISH All my products are made to order. Every piece is unique and made with love. In addition to my most popular models I also make unique custom creations. A custom made product is designed and made to order, just for you. The feeling that gives you is something you cannot compare to the mass produced products commonly available today. Through the process of creation, a great deal of skill and thought is invested in the handmade piece which gives it a very special feel. That is why you should invest in something unique.

Contact me if you are interested in my work! Tell me your idea and budget, and we will plan it together.

I also ship internationally. For fees and more info, contact me!TIETOSUOJA Ilmoittamasi henkilötiedot (nimi, s-posti, osoite, puhelinnumero) käytetään ainoastaan jotta voimme vastata viestiisi, sekä tarvittaessa laskutukseen ja toimitukseen. Emme lähetä uutiskirjeitä tai mainoksia. Asiakastiedot ja laskut säilytetään sähköisessä muodossa suomalaisessa laskutusohjelmassa. Laskut tallennetaan kirjanpitoa varten myös kirjanpitäjämme kanssa jaettuun pilvipalveluun. Pääsy kaikkiin yllämainittuihin sähköisiin järjestelmiin on suojattu yksilöllisillä vahvoilla salasanoilla. Vain yrittäjällä itsellään on pääsy asiakasrekisteriin.

Voit milloin tahansa pyytää meitä poistamaan tietosi asiakasrekisteristämme eli laskutusohjelmasta lähettämällä pyynnön sähköpostitse osoitteeseen info@emillindforsdesign.fi tai ylläolevalla yhteydenottolomakkeella. Kaikki laskut asiakastietoineen ja tilauksiin liittyvät viestit säilytetään kuitenkin vähintään kirjanpitolain (2 luku 10§) edellyttämän ajan.


Emil Lindfors Design
info@emillindforsdesign.fi   
Hämeenlinna
Y-tunnus: 2524952-3