Tarina

Olen Emil. Intohimoni on toteuttaa luovuuttani ja luoda kauneutta, koruja, jotka ovat kantajilleen tärkeät. Olen tehnyt käsilläni kaikenlaista luovaa niin kauan kuin muistan. Taonnan ja taiteellisten puukkojen valmistamisen kautta ajauduin korujen pariin ja kultasepän ammattiin. Yritykseni perustin vuonna 2013. Taustani näkyy varsinkin taottujen sormusten mallistossani. Koruissani pelkistetty luonnonläheisyys, erilaisten elementtien tasapainoinen yhteispeli ja tinkimätön laatu ovat läsnä alusta loppuun. 

Elämä on lyhyt, uskalla tehdä rakkaudella! Uskalla olla erilainen! Uskalla olla ylpeä siitä mitä luot! Arvosta laatua, intohimoa ja kädentaitoja. 

Ainutlaatuinen ja erityinen, aivan kuten sinä

Minulle on tärkeää, että asiakkaani kokevat tulleensa kuulluksi ja ymmärretyksi, jolloin molemminpuolinen luottamus projektiin syntyy ja säilyy loppuun asti. Näin välttytään myös väärinymmärryksiltä ja lopputulos on sellainen, johon asiakas on tyytyväinen. 

Tilaamalla arvokorusi Emil Lindfors Designilta tiedät tukevasi tekijää suoraan ilman välikäsiä ja saat aidosti sinulle valmistetun laatutuotteen, joka kestää perinnöksi asti.

Istu alas, ota kuppi kahvia ja soita minulle, niin mietitään mikä sinulle sopisi.