Search

Mittatilaus

Olemme erikoistuneet tilaustyönä valmistettaviin kihla- ja vihkisormuksiin. Teemme myös korvakoruja, kaulakoruja ja muita koruja tilauksesta ja piensarjoina. Korut valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan tai yhdessä suunnitellen. Tästä alta löydät muutamia yleisiä kysymyksiä korujen teettämiseen liittyen.

Jos olet kiinnostunut sormuksen teettämisestä tai haluat jutella lisää ideastasi, ota rohkeasti yhteyttä. Autamme mielellämme!

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Miksi teettäisin sormukseni mittatilauksena?

Kun teetät sormuksesi saat itse osallistua sormuksen sunnitteluun. Myös valmiita malleja voidaan muokata mieluisaksi, esim leveämmäksi tai erilaisella kivellä. Mittatilauksena teetetty sormus on juuri sinulle suunniteltu ja valmistettu. Tunne, jonka sellaisen käyttäminen luo, on jotain mitä ei voi saada kauppojen massatuotteista. Käsintehty koru on valmistettu huolella ja ajatuksella, mikä antaa sille aivan erityisen tunteen. Siksi kannattaa sijoittaa ainutlaatuiseen.

Mistä näen malliston?

Valitse suosikkisi galleriasta tai kerro ideasi ja budjettisi, niin toteutetaan se yhdessä! Suosituimpien mallien lisäksi valmistan myös yksilöllisiä koruja mittatilauksena. Ota rohkeasti yhteyttä niin autan ideasi jalostamisessa, siitä se lähtee.

Mistä voin ostaa?

Korut valmistetaan tilauksesta. Ota yhteyttä sähköpostilla info@emillindforsdesign.fi tai soita 040 1968538 (klo 9-20). Voit myös laittaa viestiä tai jättää soittopyynnön yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaan yleensä viimeistään seuraavana päivänä.

Voiko sormuksen suunnitella etänä?

Kyllä voi! Suurin osa koruistamme suunitellaan asiakkaille etänä. Ei siis ole ongelma jos et pääse paikan päälle. Olen on aktiivisesti vuorovaikutuksessa kanssasi suunnitteluprosessin aikana ja hinta sovitaan aina ennen valmistuksen aloittamista. Tapaaminen kahvikupin äärellä pajallani tai puhelimitse onnistuu myös.

Voinko suunnitella sormukseni itse?

Ilman muuta! Laita rohkeasti viestiä, niin aloitetaan. Kerro ajatuksiasi siitä, millaisen sormuksen haluaisit ja liitä mukaan mallikuvia, piirroksia tai muuta mikä voi auttaa hahmottamaan ideaasi mahdollisimman hyvin. On myös hyvä tietää budjetti tai karkeasti minkä hintaluokan sormusta etsit, niin osaan tehdä sopivia ehdotuksia. Samalla teemalla voi toteuttaa niin 1000€ kuin 10 000€ sormuksen. Autan jalostamaan ideastasi toimivan, kestävän ja esteettisesti tasapainoisen.

Suunnittelu ei sido mihinkään. Lopullinen suunnitelma hyväksytään aina sinulla ennen tilauksen vahvistamista. Hinta sovitaan etukäteen ennen valmistuksen aloittamista, joten yllätyksiä ei tule.

Paljonko sormus maksaa?

Se riippuu monesta asiasta. Karkeasti voi sanoa, että mittatilauksena valmistetun kihla- tai vihkisormuksen hinta on 500 eurosta ylöspäin. Hintaan vaikuttaa millaisia materiaaleja ja jalokiviä käytetään, paljonko niitä tarvitaan, miten työläs sormus on valmistaa ja tarvitaanko siihen erikoisvälineitä tai erityisen vaativia työvaiheita. Sormus suunnitellaan aina ideaasi ja budjettisi huomioiden. Usein on monta tapaa vaikuttaa hintaan. Kannattaa heti aluksi kertoa mikä on sinulle tärkeää ja millainen budjetti on käytettävissä, niin osaan palvella sinua parhaalla tavalla. Etsitkö tiettyä mallia tai väriä, tietynlaista kiveä, korkeatasoisia materiaaleja, vai yksinkertaisesti tietyn näköistä sormusta mahdollisimman halvalla. Sano suoraan jos ehdotukseni ei heti miellytä, kaikkea voi muutttaa.

Missä korut valmistetaan?

Kaikki korumme valmistetaan Suomessa, omalla pajallamme Hämeenlinnassa. Teettämällä sormuksesi meillä tuet suomalaista muotoilua ja pienyrittäjää suoraan, ilman välikäsiä.

Voiko korun palauttaa?

Suurin osa koruista valmistetaan mittatilauksena yksilöllisten toiveiden ja mittojen perusteella. Tilaustyönä valmistetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, mutta ole ilman muuta yhteydessä jos et ole tyytyväinen, niin mietitään yhdessä mitä asialle voi tehdä.

Voiko sormuksen kokoa muuttaa?

Sormusten kokoa voi yleensä muuttaa jälkikäteen ainakin hieman, mutta aina se ei ole mahdollista. Esimerkiksi zirkoniumsormusten kohdalla joudutaan valmistamaan kokonaan uusi sormus. Selvitä siis kokosi tarkasti ennen tilaamista. Helpoiten se onnistuu lähimmässä kultasepänliikkeessä.

Muista että koko pitää sovittaa saman levyisellä sormuksella kuin olet tilaamassa. Leveämpi sormus tuntuu aina tiukemmalta ja pitää olla isompi kuin kapea. Voimme myös valmistaa sovitussormuksen jos haluat varmistaa koon sopivuuden ennen varsinaisen sormuksen tilaamista. Jos haluat sovitussormuksen, mainitse asiasta ennen tilauksen vahvistamista. Yli 1500€ tilauksissa tarjoamme sovitussormuksen veloituksetta. Sovittaminen pidentää luonnollisesti valmistusaikaa hieman.